OFFICE FOR HOME FONTOS IRODA – INGATLAN MA, JÓ OTTHON MOST!

Montag, 4. März 2019

Kivitelezés és az ár érték! Per előtt, per közben helyszíni szemle, szakértői munkák!


Családi ház ügy – Ingatlan ma!     Szolgáltatás a családnak ezekben a családi ügyekben lehetőség!


Minden család fontos vagyona a családi ház, a társasházi lakás, a panellakás, a családi ingatlan.
2019 év több lehetőség a családnak, hogy az új Ptk. és az új Pp.szabályai tavalyi gyakorlatának megismerése után kiálljon a családi ügy során a családi otthon védelme érdekében!
Irodánk munkája központi kérdése a család kárainak mérséklése, a családi otthon védelme a fennálló lehetőségek és jó megoldások megtalálásával!    Eladó ingatlanok után, vásárolt ingatlanok után ma sok a probléma, durva családi ügy!

Számos új probléma merül fel a családi ingatlanok ügyei között, ilyen lehet a távoli vidéken lévő nagyszülői és lakatlan ház esete, ahol egyre több a településeken a jókarbantartási kötelezettség elővétele.            Ezek a közigazgatási eljárások szólnak teendőkről és pénzről!

Ház ügy, lakás ügy – keresse szakembereinket!


Tipikus családi gondok, családi ügyek ingatlanoknál ma:

I. Rendezetlen telek, problémás szomszédok!
II. Közös tulajdonú ház, eltérő szándékok a rokonoknál!
III. Eladó ház miatt, eladó lakás miatt károk a családban!
IV. Építés, lakásfelújítás esetek, ahol a család lehet a veszteség viselője!
V. Szívességi telekre építés, harmadik személy ingatlanára építés ügyei!


Ingatlan ma, vagy eladó, vagy megvették!

  Nálunk megoldások a családnak, szolgáltatás a családnak éppen a családok érdekei mellett!


Ma nagy a családi házak, társasházi lakások száma, ahol a családi otthon komoly ügye a rendezetlen adósság, rendezetlen hitel!
Jó hír a devizahitel miatt  megrekedt családoknak, hogy a Kúria átfogó vizsgálat indított el a bíróságokon zajló devizahitel miatti ügyekben!

Családi házak kockázata, családi otthon védelme kockázata a családoknak a rendezetlen devizahitel ügy, a megszakadt bank és adós párbeszéd.
Mit is tartalmaz a bank kockázattal összefüggésbe hozható iratai?
Hasonlóan eldurvuló terület a vállalkozások bérletei ügyei!  Gyakran teljesen egyoldalú szerződések a kiszolgáltatott cégek, mint bérlők asztalán.   A bírósági gyakorlat itt késik a valóság káraihoz képest……Ár érték erősen felborul számos ajánlatnál!

Hívja 06-706-599-327(munkaidőben 9h-17h)! 

Családi ház, társasházi lakás otthon a családnak!   Időben kell megoldás a családnak!



Családi otthon védelme 2019, panel per előtt ma ügyfélszolgálatunk a tulajdonosok, bérlők számára komoly és hatékony szakmai és jogtudatosság információkkal, szakértőkkel áll rendelkezésre!
A külföldön élő tulajdonos számára az otthon védelme Magyarországon súlyos probléma lehet, nehézségek be ütközhet!                                     Ebben is számíthat a szakembereinkre!

Régi ház hibái, ingatlanok  szerződés miatt kár, építési kár megrendelőnél, bérlő és bérbeadó pénzügyi-műszaki ügyei, mások által okozott falrepedések,  tűz és víz, szélkár, a vagyonbiztosítást családokat próbára tevő esetei!  (Ügyfélfogadás és részletes konzultáció után földmérők , írásszakértő – ügyvédek- építési költségszakértők  – ingatlanforgalmi értékbecslők  stb. támogatják piaci alapon munkájukkal a családokat a családi ügyekben!)

Hívja 06-706-599-327(munkaidőben 9h-17h)! 

  E-mail útján bejelentkezés: szakertok.iroda@index.hu 

Társasház ügyei, hibák! Jó ár! Good price - Good condominium!

Társasház probléma? Társasház per miatt aggódik? Komplett válasz - komplett iroda itt!

  Társasház most.... Társasház probléma? Társasház per miatt aggódik? Komplett válasz - komplett iroda itt! Szakértők ma fontos részei a  pe...